Landslagets Friidrettsskole 2024

Postet av Fredrik Gudheim Haraldstad den 4. Jul 2024

Fredrik Bjercke-Johansen var en av flere flinke ledere. Flere bilder finner du her: 


Sarpsborg ILs friidrettsskole ble arrangert forrige uke. Mange blide, fornøyde og slitne barn fikk teste friidrett for første gang, mens noen av våre egne aktive fikk finpusset teknikken og lekt masse! Rundt 40 barn delte dagene med oss på Kalnes Friidrettsstadion. Det var varmt og godt på banen, og forholdene var derfor gode for den aktive friidrettsuka. 

Vi har tatt en masse bilder fra uka, og disse finnes her: (Det er over 300 bilder, så det tar litt tid å laste ned alle. De er imidlertid veldig fine, så bruk gjerne litt tid på dette :)

https://sarpsborgilfriidrett.idrettenonline.no/old/gallery/album?uid=1103729043&aid=91216

Sarpsborg IL takker våre ungdommer som stilte som aktivitetsledere og gode forbilder for barna gjennom uka. Disse ungdommene la ned en fantastisk innsats som inspirerte barna stort! Takk også til de voksne som bidro på dugnad med å legge forholdene til rette for årets friidrettsskole. Den største takken går likevel til deltakerne på friidrettsskolen, som virkelig gjorde sitt beste i aktivitetene. Vi håper at mange fikk lyst til å begynne med friidrett. Nå går friidretten inn i en liten sommerferie, men i august starter vi opp igjen med friidrettstreninger, også for de yngste gruppene. Har du lyst til å teste friidrett? Send en melding til sportslig leder, Bjørn Sigurd Sommerfeldt på tlf: 922 45 315. 

Sommerhilsen fra Fredrik Haraldstad


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.