Norgeslekene 2024

Postet av Fredrik Gudheim Haraldstad den 14. Aug 2024

Marie Oraug og Elisabeth Skjold Heines fikk begge med seg medaljer hjem fra stevnet på Jessheim.

Sarpsborg IL stilte med fem deltakere under Norgeslekene på Jessheim i helgen. Ullensaker/Kisa IL arrangerte stevnet som begynner å bli et tradisjonelt innslag på stevnekalenderen i høstsesongens innledning.

Elisabeth Skjold Heines (J11) tok med seg flere medaljer hjem fra Jessheim. Hun løp en rask 600 meter, da hun senket sin personlige rekord med tiden 2.04,80 og ble nummer to. Andreplass ble det også på 60 meter hekk, der hun løp på tiden 11,86. I lengdekonkurransen endte Elisabeth på en fjerdeplass med et lengste hopp på 3,39 meter, like bak hennes personlige rekord. Hun løp også inn til tredjeplass på 200 meter, med tiden 32,98 i litt for mye medvind til at tiden ble godkjent. Med tre flotte pallplasser og en ny personlig rekord har Elisabeth all grunn til å være fornøyd med stevnehelgen.

Magdeli Støten (KS) fikk til et nytt godt hekkeløp på 100 meter hekk, da hun løp inn til tiden 14,48 sekunder. Her blåste det også litt for mye medvind, men tiden er uansett like bak hennes årsbeste-resultat. Hun ble nr. 2 i seniorklassen med dette løpet.

Marie Oraug (J13) senket sin personlige rekord på 600 meter med nesten fire sekunder i helgen da hun løp på tiden 1.45,85 og ble nr. 3 i sin klasse. Mange fikk også forsøkt seg på hinder for første gang, og Marie stilte opp i J14-klassen på 800 meter hinder. Marie tok like godt seieren i denne klassen med tiden 2.45,16, tross et fall i vanngrava!

Adrian Monkvik (MS) løp i seniorklassen på 1500 meter. Der løp han inn til tiden 4.19,90 i et felt der ingen løp spesielt fort, sammenliknet med tidligere personlige rekorder.

Ingrid Elise Kullerud (KS) løp på tiden 2.24,52 og ble nr. 2 i B-heatet på 800 meter. Ingrid Elise er dermed endelig tilbake i konkurranse igjen, og helgens tid er kun knappe to sekunder bak hennes personlige rekord på distansen.

Nå forbereder hele Sarpsborg IL seg til helgens Olavslekene på hjemmebane! Mer informasjon om Olavslekene legges fortløpende ut på hjemmesiden.